Környék látnivalói, programok, szolgáltatások

A Jászszentandrás Termálfürdő és Kemping a falunk leglátogatottabb helye!
Több évtizede várja a kempingezni, fürödni vágyókat!

Miért szeretik az emberek?
- csendes
- családias
- biztonságos
- hatalmas, nyugodt zöldövezetben fekszik
- csúszdák
- termál és úszómedence
- gyerekmedence és játszótér
- rendezvények, események helyszíne

 
A község fő látványossága a Rákóczi Út 77. szám alatt található, 1903-ban épült neogót római katolikus templom. A templom nevezetessége, hogy belső festését 1933-ban Aba-Novák Vilmos és Chinovini Ferenc a Szolnoki Művésztelep művészei végeztek. A szentély és a diadalív egyházi témájú freskóit Aba-Novák, a templom hajójának történelmi freskóit Chinovini Ferenc készítette. A freskón a településen élő emberek közül többet megörökített a művész.
 


SZARVASGOMBA MÚZEUM

Jászszentandráson található az ország első, Európa második szarvasgombász-múzeuma. Stuchlik László  nevéhez fűződik, aki négy évvel ezelőtt kezdett komolyan foglalkozni a szarvasgombászattal, most családja erdejében próbálja meg telepíteni a különleges gombafajt. A hazai szarvasgombász-hagyományok ápolása érdekében alakították ki tanyájukon a múzeumot. Megtekinthető előzetes telefonos bejelentkezés után.

Cím:
Jászszentandrás, Járási iskola út 57.
Telefon szám: +36-30-627-2781; 30-933-5691


 
IPA PARK
 
A Nemzetközi Rendőrszövetség emlékparkja, melyben felállított szobor a rendőrszövetség alapítóját Arthour Troop-ot ábrázolja. 1998. augusztusában az Ipa emlékpark alapkőletételét követőn 2000-ben átadott emlékpark létrehozása Stuchlik László jászszentandrási lakos nevéhez fűződik.

Egyedülálló építmény, meyet külföldiek is előszeretettel látogatnak.
TÚRÁZÁS, AKÁR KERÉKPÁRRAL IS
A falunk környéke vadregényes, tanyavilágba kalauzol minket! Ha fel szeretnéd fedezni az eldugott helyeket, akkor akár kerékparokkal is megteheted! 


GERINCWELLNESS SZALON

Manuálterápia, Dorn- terápia, Kinesio- taping, energizáló masszázs
Milyen problémákkal fordulhat hozzánk?
Gerincferdülés, hátfájás, izületi fájdalmak, gerinchez közeli,izomeredetű fájdalmak,szervi problémák, szempanaszok, fülzúgás,stb...
 
Elérhetőségünk:
Jászszentandrás, Mártírok útja 11.

Mobilszám: +36 30 685 6889  
© ulobika.hu, 2017 - Utolsó frissítés: 2018. Május 11.

Készítette: Com&Com2005 Bt